lørdag 8. januar 2011

Influensafibrogrugg

Kreativitetn ligg å ulme,mæn energien e borte:(
Har influensa de lux ilag mæ gubben på kvær vårres sia av stuborde...ligg i kvær vårres sofa og trøste kværainner så godt vi kainn. Halsondt,bronkitt,dætt dæse (tætt næse),dott i øre,feber,oppkast...på nyheitan sei dæm at dæ e et B-virus som hærje...har i tellegg en go del fibroværk i føtn og dæ e nåkka skjit:(
Go`guttn har heiller ikkje sloppe uinna,han har vorre heime fra skoln i tre daga,fekk mæ seg første dagen på nyåre,hæildivis har dæm en myk start på ongdomsskoln ætter jul utn lækse så han går ikkje glipp av så mykkje...feber og halsondt...æsj,håpe vi bli fresk snart!! Go`pia e deinn einaste som e fresk og gla e eg førr dæ...mæn ho gler seg tell at vi bli fresk!! Håpe vi bli såpass fresk iløpe av hælga at vi kainn få hevve ut jula...byjnne å bli lei sjøll om juletree lyse så fint einda og ryr ikkje nåkka særli....mæn når sola snart byjnne å lyse i fjæillan e dæ på tide å hive ut jula,bære fluen og fibroen reise dit pepparn gror snart!! Et par bilda fra stua og kjøkkene vårres får være livstægne fra dæ likkje røe huse i skogen tell energien kjæm tellbakers:) Ha ei fin hælg aille som kjik ijnnom!!

Sånn ser dæ ut i deinn likkje stua i dæ likkje røe huse i skogen...


 
og sånn ser dæ ut på kjøkkene mæ deinn åpne løysninga..go`skapan tell høyre...vurdere å "dele av" kjøkkene og stua mæ et par av de gamle vinduan fra deinn gamle fjøsn som eg fekk i 49-års-gave....får se når energien kjæm telbakers igjænn...må i så tellfeille male og sjabbe dæm først eillers bli dæ førr voildsomt...so long:)

1 kommentar:

  1. Kjempefine de gamle vinduene du har. :) Slike er jo fine å pynte med både inne og ute.

    SvarSlett