torsdag 2. desember 2010

Nye skatta

Hei,aille bloggvænna:)
Har ikkje hatt ork tell å være så kreativ idag,men et lite ijnnlægg skall eg få tell...
Fainnt nån fine skatta da eg va i Enebakk:) Blaint ainna dessan:

græsskar-julekule i fattigmainnssøll og fantastisk fin blånder tell å hænge dæm opp mæ. Dæm e kjøpt på en fantastisk fin butikk som heite Blomsterstua på Våg-sæntre i Enebakk!! Et besøk dit anbefales på dæ varmaste,masse franskinspirert interiør,plainta og blomster:)
Dær fainn eg og dissan julekuln mæ sølldekor i metall på svart buinn som eg tenke eg kainn bruke som dekorasjon på de gamle brune vijnnduan som eg fekk i bursdagsgave:)


Glainsbilda mæ nostalgisk motiv fainnt eg på Nille på Våg-sæntre i Enebakk.
Tell vænste skimtes dæ som egentli va tænkt som kjøkkengardina,mæn trur heiller dæ bli
tallærkenbrikka.....


Litt detalja....

påsydde medaljonga mæ madonnaen Guandalupa.....
Dæm e hainnsydd i ei blainning av bomuill og linstoff kjøpt på deinn lokale stoffbutikken Bamboo. Langs aille kaintan har eg sydd hållmønster...pirkarbei spørr du meg,mæn utruli lækkert:)

Vintagepia - heimlaga - @vintagep.blogspot.com
-og bilde av en kolibri som e "min" fuggel/dyr/totem...kaill dæ ka du vill....eg e eiller har vorre sånn som deinn.....har bestillt etikettan fra http://www.nordicprint.no/.....deinn blei litt litn,mæn like dæ når dæ ikkje bli førr prangenes:)
Arti mæ eia desain......litt uklart bilde,mæn fekk ikkje tell å some meir på dæ likkje digitalkamerae tell go`pia vårres....


Her har dæ lurt seg mæ en ainna gammel skatt fra Skåkaveien,ei gammel kræpseteina....har plana om å lage lampe av deinn...har tre tellsammen no,ei e aillereia bidd lampe på kjøkkene som eg har vist tirliar:)
Litt meir detalja av gardinan/tallærkenbrikkan:Så teinne vi dæ første lys,aleina må dæ stå,
vi veinte på et lite barn som i ei krybbe lå


Tallskiltan i zink e og kjøp på Blomsterstua i Enebakk.dæm e bottn opp mæ ruilltrå og står på et metallfat fra Chic Antic kjøpt på nætte førr nån år sia og e dekorert mæ litt einekvesta og nån kongla....ænkelt og lækkert!!
Litt detalja.....

Tell slutt et lækkert serveringsbrætt mæ rosemotiv og lysegrønne kainnta mæ deinn rætte patinaen fuinne i bua i Skåkaveien i Enebakk:)

litt detalja av patinaen....


Nærbilde av blomstern....

Sånt like Vitagepia:) Lækkert!!!!
Da e dæ nattinatii førr min del....ute bløs og rægne dæ mæn ijnne e dæ varmt og godt...skal se om eg e litt meir kreativ i løpe av hælga:)
So long

1 kommentar:

  1. Så koselig bloggen har blitt:) Må le litt av at du ble stoppa i sikkerhetskontrollen med den gamle sekken... Ser ut som at de gamle tingan har kommet til rette i det lille røde huset, det er bra!

    SvarSlett