onsdag 22. februar 2012

Et lite roseijnnlægg

fra dæ likkje rø`e huse` i skogen på en onsdag...og spørsmål angående furugolv tell dokker som kjik ijnnom...mæn FØRST morsdagsbukætt`n i aill sin prakt som Vintagepia fekk fra ongan og gubben på morsdagen...


Her ligg dæm tørka på særveringsbrætte på kjøkkenbor`e...dæm bli sekkert brukt i en æiller ainna dekorasjon kjæninne Vintagepia seg rætt :o)


Tell slutt et spørsmål angående furugolv...vi hadde tænkt å behaindle dæ mæ kvitpigmentert olja mæn dæinn e ikkje å oppdrive her nord fåreløpi`...skal vi lute dæ og væinte tell vi får tak i pigmentert olja...æiller skal vi bæise dæ mæ kvit bæis...vi vil ha dæ så lyst som muli` og samtidi` bevare struktur`n og mønstre i matrial`n...Vintagepia hadde blidd VÆLDI` takknæmli` om nån mæ ærfaring mæ behaindling av furugolv kuinna komme mæ nån go`e råd !!

Tus`n takk førr koseli`e kommentara på dæ forri`e ijnnlægge...prosjækt soverom går framover mæ stormskrett...veggmaling e kommen i hus og dæ males hyjlle og reola tell go`pia sett soverom :o) Vintagepia GLER SEG VIJLLT tell aillt bli færddi` !!!

Carpe Diem...Grip dagen og go` hælg :o)

Vintagepia

3 kommentarer:

 1. Flotte roser! Så nydelige rosafarger sammen. De ble fine også som tørka. :)

  SvarSlett
 2. Nydelige roser... Moro å lese dialekt... Kjekt at du skriver på dialekt...

  Vi har furu gulv på loftet hjemme..og det har vi beiset i mørk farge.. er fornøyd med det..selv om jeg nå kunne tenke meg lyst gulv.. så når den tid kommer vil vi nok male det neste gang.. Lykke til med valget..
  Ønsker deg en fin dag

  Kerstin

  SvarSlett
 3. Så flotte roser! Jeg har dessverre ingen erfaringer elelr tips i forhold til gulv som jeg kan bidra med, men er imponert over den unge damen som svinger hammeren i forrige innlegg. Det kommer til å bli kjempenyttig seinere i livet når man av og til må klare seg sjøl uten hjelp fra andre i ett og alt. Og: Selvgjort er velgjort! (",)
  God helg!

  SvarSlett