onsdag 4. mai 2011

Barneboden...

Hei...bære en snoptur ijnnom førr å tipse om Secondhand for barn...har ikkje små onga sjøll...mæn e jo bæstemor tell <3 Benjamin <3 så dæ dokke sekkert opp nåkka som eg kainn tænke meg fra dæinna gjænbruksbutikken :o)

Fekk tips fra dama bak Villblomsten Remade...ei kreativ dama som trylle mæ hæklenål og symaskin og som kreere masse lækkert tell onga fra 0 tell 14 år som ho sæll i Berneboden Nettbutikk :o) Trøkk på bilde så kjæm dokker rætt tell nættbutikken...
Va i Harstad i dag hos kjæveortopedn mæ go`guttn og stakk en tur ijnnom Fretex...ælske gjænnbruk mæn fainn ikkje så mykkje dæinna gangen...litt shopping i byen blæi dæ likavæl...og på turn bortover va vi ijnnom ho svigermor og da fekk Vintagepia de finaste gamle glainsbilda ho kainn tænke seg...vise sæinar...Vintagepia e slitn` no så ho trur ho skal fijnne sænge...so long :o)


2 kommentarer:

  1. Ha ei god natt Ruth! =)

    Renate

    SvarSlett
  2. jeg har været på en hyggelig visit på din blog. Jeg så en kommentar du havde skrevet på en anden blog - og blev nysgerrig for at finde ud af hvad det var for et sprog du skriver på - jeg kan læse at det er på dialekt, det synes jeg er en sjov idet, og jeg kan da forstå det meste, så det kan ikke være så meget anderledes end dansk :-)

    SvarSlett